loader image

Over Ons

Wie zijn we?

Wij – Noah en Toon – zijn een dynamisch duo van gedreven full stack developers. Met expertise in front-end en back-end, creëren we op maat gemaakte weboplossingen. Onze passie voor zowel het esthetische als het functionale resulteert in krachtige, gebruiksvriendelijke websites die de online groei van onze klanten stimuleren.

Ontmoet het team

noah noxito

Noah Van pollaert

Web Developer

toon noxito

Toon Wauters

Web Developer

6-stappenprocess

01.

Behoefteanalyse

We starten met een kennismakend gesprek. We luisteren naar jouw verhaal en brengen samen jouw noden in kaart.

02.

Offerte

Op basis van de bespreking stellen we een op maat gemaakte offerte op. Deze omvat naast de specifieke diensten, ook de benodigde tijd voor het project.

03.

Ontwikkeling

Vervolgens zetten we de plannen om in de praktische uitvoering van het project. Hierbij houden wij nauwlettend jouw behoeften in de gaten.

04.

Feedback

Gedurende het project werken wij nauw samen. We presenteren concepten, ontwerpen en andere tussenresultaten en vragen om feedback. Zo kan je steeds suggesties en gewenste wijzigingen aan ons doorgeven.

05.

Oplevering

Zodra het project afgerond is, ronden wij het af. We zorgen ervoor dat alle afgesproken diensten zijn geleverd en dragen het eindproduct over aan jou.

06.

Ondersteuning

Na de oplevering bieden wij onderhouds- en nazorgdiensten aan. We staan klaar om technische ondersteuning te bieden, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Interesse? Start vandaag nog met jouw project!

We zijn enthousiast om te luisteren naar jouw grootse plannen. Of je nu een ondernemer bent die op zoek is naar een nieuwe website op maat of een groeiend bedrijf dat nood heeft aan een uitgebreidere softwareoplossing, wij staan klaar om jou te ondersteunen.

Scroll naar boven